A-BHG Midt-Norge
Lysheim Barnehage
iFokus Barnehagene bygger sin drift på en felles faglig og organisatorisk plattform. Vi jobber med utgangspunkt i vår visjon om å være "den magiske tua" som kan gjøre en forskjell for barn, foreldre, ansatte og nærmiljø. Våre barnehager har satt verdiene engasjert, modig, humørfylt og åpent sinn som ledende i alt arbeid vi gjør.

Gjennom fokus på å tenke helhet, nærhet, kompetanse og utvikling har barnehagene våre et ønske om å fremstå som et solid, trygt og kvalitativt tilbud til barn og foreldre i Larviksamfunnet.

Lysheim barnehage startet opp i 1993 og er i dag en 3 avdelings barnehage med ca. 20 plasser til barn under 3 år og 32 plasser til barn over 3 år.

Gjennom fokus på bredde i vårt barnehagetilbud, ønsker vi å stimulere alle barnets intelligenser. På Lysheim er hver avdeling tilpasset barnegruppene, og vi har mange rom som vi innreder etter behov.I tillegg brukes naturen aktivt av våre utegrupper, der mestring, utfordringer, forskning og eksperimenter har fokus.

Lokalene inne er store og innholdsrike, men også uteområdet vårt er unikt i barnehagesammenheng. Området består av store grøntområder, et kupert terreng - utfordrende for alle alderstrinn. Vi har valgt å ikke fylle lekeplassen med for mange lekeapparater, for hva skal vel vi med en klatrevegg som har en naturlig fjellvegg å ta i bruk?

Barnehagen ligger sentralt plassert mellom Larvik og Stavern, i utkanten av et stort skogområde og i kort gangavstand til fine strandområder. Jordet barneskole ligger rett ved, og i samarbeid med dem har vi fått disponere gymsalen. Vi jobber aktivt for å skape et positivt samarbeid med nærmiljøet vårt.

Adresse:

Jordet, 3267 Larvik